Over mij

       Hallo, ik ben Wendy Zoeteman. Samenwonend en moeder van 3 jongens. Ik hou van leuke dingen doen. Lekker eten, op pad met m’n 4 mannen of met vriendinnen. Paardrijden doe ik graag en soms ben ik ook in de sportschool te vinden.

In 2008 ben ik vanuit de tandheelkunde de bouwwereld in gestapt, ik kom uit een aannemersfamilie.
Zo kon ik beginnen in het bouwbedrijf van mijn vader “Bouw en aannemingsbedrijf Zoeteman”. In 2014 heb ik mijn aannemersdiploma gehaald.
Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben bleef de interesse kriebelen om iets voor mezelf op te zetten, maar ‘wat’ was voor mij nog niet helemaal duidelijk.
Alles wat ik geleerd heb als ondernemer wilde ik bundelen, verder ontwikkelen en doorgeven.
Eind 2017 kwam ik met de term ‘ Virtueel Assistent’ en Danielle Leuvering in contact, zij coached vA-players.
‘Een virtueel assistent is een professional , die op afstand, vanuit eigen locatie, ondernemers helpt. Een sparringspartner die enorm van waarde is voor haar klant’.
Dit komt precies op het juiste moment, dit is wat ik wil! Dat doen waar ik goed in ben, de ondernemer ondersteunen, met ze meedenken en laten groeien.

Begin 2018 ben ik vol enthousiasme gestart met de opleiding van Danielle aan de VA Business Academy.
Hier heb ik zoveel geleerd- en leer ik nog steeds, zowel zakelijk als persoonlijk. Na het behalen van mijn certificaat ‘Start succesvol als Virtueel Assistent ben ik het vervolg traject gestart “Business Expert” dit in combinatie met het verder ontwikkelen op persoonlijk vlak en mindset is dit een goede aanvulling op mijn missie om ondernemers te laten transformeren naar beste versie van zichzelf zodat zij nog meer uit de onderneming kunnen halen.

Ondernemen zit in mijn DNA. Samen met jou kansen grijpen en successen behalen.

“De kracht van samenwerken, dat is waar ik in geloof!”